Balkan Handball

Na današnji dan pre 10 godina rodio se Balkan-Handball.com

Na današnji dan, 23. marta 2007. godine, rodio se Balkan-Handball.com. Prvim tekstom obratili smo se uveče rukometnoj i sportskoj javnosti, ne sluteći i ne razmišljajući da ćemo i 10 godina kasnije biti na istom mestu sa istim ciljem.

Sa ponosom Vam predstavljamo naš rukometni sajt www.balkan-handball.com, jedan od najambicioznijih projekata rukometnih medija u domenu Interneta na prostorima bivše Jugoslavije. Nasa vizija je da putem objektivnog i korektnog izveštavanja sa rukometnih terena, kvalitetnim intervjuima, reportažama i analizom faktora koji utiču na razvoj rukometa u ovom delu Evrope, povezujemo rukometne ljude iz regiona, širimo duh prijateljstva i fer pleja, razvijamo medjusobnu saradnju i samim tim, podignemo rukomet na jedan viši nivo. Imajući u vidu talenat i tradiciju našeg rukometnog podneblja, verujemo da ćemo u tome uspeti.

Sajt će pratiti najzanimljivije teme iz rukometnih zajednica svih balkanskih drzava(od Slovenije do Turske), promovisati mlade igrače, analizirati sudjenje i sisteme takmičenja, voditi racuna o stručnom usavršavanju trenera, omogućavati lakše dolaženje do stručne literature, edukovati rukometne radnike u oblasti marketinga, menadžmenta i PR-a, raditi na interakciji izmedju rukometnih klubova, igrača i administrativaca iz različitih zemalja.

Takodje, redakcija balkan-handball.com će biti otvorena za sva vaša pitanja i predloge, kao i eventualne oblike saradnje (reklamiranje, pomoć u izradi vizuelnog identiteta i prezentacije vašeg kluba, saveza, škole rukometa, kampa,itd).

Članovi balkan-handball.com multinacionalnog tima jesu mladi visokoobrazovani ljudi, stručnjaci za različite oblasti bliske ideji i viziji našeg projekta. Oni će sve učiniti da rukometnu budućnost zajedno sa Vama učine svetlom.

Nadamo se da ćete biti redovni posetioci našeg sajta i da ćete uzeti aktivno učešće u rukometnim diskusijama na našem Forumu.

Svako dobro!

2 Comments

 1. D

  23. marta 2017. at 14:38

  Čestitke, uz komentar..eto 10 godina s Vama, s druge strane ekrana, gotovo svakodnevno.
  Srdačan pozdrav iz Zagreba,
  Dmitry

 2. Nikola

  24. marta 2017. at 14:54

  hvala vam