Balkan Handball

OSMA USPEŠNA GODINA: Golmanski svet ujedinjen u Omišu!

Postoji malo mesta ili ih bolje rečeno, nema osim jednog, gde ćete u šest kamperskih dana videti zajedno golmane sa Farskih Ostrva, Izraela i Kuvajta, u zajedničkoj misiji učenja od najboljih. Takav brend je za osam godina postojanja izgradio Međunarodni Kamp rukometnih golmana u Omišu, da se kapaciteti popunjavaju mesecima pre početka događaja, a da mladi čuvari mreže stižu iz svih zemalja sveta.

Tako će biti i ovog leta u Kampu Galeb i stotinak metara udaljenim dvorana u „SC „Ribnik“, sve u blizini jedne od najlepših plaža u ovom delu Jadrana. Mladi golmani iz čak 28 zemalja, ukupno preko 200 učesnika i veliki broj kvalitetnih trenera i vrhunskih demonstratora, koji će u šest kamperskih dana, počevši od petka 22. juna, raditi sa budućim zvezdama.

Sa polaznicima kojih ima od Ukrajine do Norveške, Finske, Islanda, ali i Portugalije, Holandije, Norveške i čitavog Balkana, radiće poznata trenerska imena poput Harisa Porobića, trenera Vesprema, Vanje Radić, Francuza Žana Kristopa Aulasa iz francuskog Šamberija, Poljaka Tomaža Blaskevičijusa. Lista demonstratora je impresivna a predvode je makedonski reprezentativac, novi član portugalske Benfike Borko Ristovski, slovenački as iz nemačkog Gepingena Primož Prošt, osvajač mađarske lige sa Pik Segedom i prethodno osvajač EHF Lige šampiona Marin Šego, srpski reprezentativac i novi golman PGE Vive Kielcea, Vladimir Cupara, te htvatski internacionalci Sandro Uvodić i Dino Špiranec.

Balkan-Handball.com će i ove godine biti na licu mesta kao medijski partner osmog međunarodnog Kampa rukometnih golmana.  

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *