Balkan Handball

Predstavljen prvi broj magazina „40×20“

Naslovna strana 40x20

U želji za što kvalitetnijim informisanjem rukometne javnosti i afirmacijom svojih članova, Zajednica trenera Rukometnog saveza Srbije inicirala je i počela sa realizacijom projekta izdavanja časopisa „40×20“ koji će od juna 2019. godine izlaziti na dvomesečnom nivou na 40 strana u koloru. Prvi broj je predstavljen na Centralnom seminaru u Kragujevcu proteklog vikenda.

  • Trenerska organizacija došla je do stadijuma razvoja u kome želi da višedecenijsko iskustvo koje poseduje konkretizuje kroz jedan ozbiljan izdavački poduhvat pod imenom 40×20. Na taj način želimo da pomognemo rukometnim trenerima u Srbiji, ali i regionu, a po ugledu na ozbiljne zajednice trenera iz drugih sportova. Odlučili smo se za saradnju sa ljudima kao što je novinar Žika Bogdanović, čiji je sajt Balkan-Handball.com, jedan od lidera informisanja, ne samo u regionu, već u čitavoj Evropi. Planirano je da časopis izlazi na dvomesečnom nivou a kroz rubrike će biti obrađivane sve aktuelne teme koje će biti od pomoći svima koji se na bilo koji način bave našim sportom. Svedoci smo da bez stalne edukacije i primene naučnih saznanja nije moguće baviti se poslom trenera na vrhunskom nivou. Naša želja je da srpski treneri budu prepoznatljivi po svojim rezultatima širom planete. Pokretanje časopisa 40×20 napraviće prostor i dati priliku za afirmaciju nekih novih autora koji na taj način budu želeli da svoja praktična i teorijska saznanja podele sa rukometnom zajednicom – rekao je predsednik Trenerske zajednice Rukometnog saveza Srbije, profesor Saša Marković.

Prvi broj štampan je u 500 primeraka i besplatan je. Svi oni koji ne dođu do štampanog primerka, mogu prvi broj skinuti u PDF formatu. 

LINK Naslovna strana 40x20

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *