Oslabljeni Strumičani u Novom Sadu: Možemo da se nosimo sa Vojvodinom - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Oslabljeni Strumičani u Novom Sadu: Možemo da se nosimo sa Vojvodinom

Oslabljeni Strumičani u Novom Sadu: Možemo da se nosimo sa Vojvodinom

zika.bogdanovic
0 komentar

Makedonski vicešampion Maks Strumica, i pored nezavidne situacije u kojoj se nalazi nakon odlaska još trojice igrača Bozeovskog, Kulenovića i Čizmovića, veruje da može biti ravnopravan takmac u borbi za bodove srpskoj Vojvodini na gostovanju u „Slanoj bari“ večeras od 19.30 časova.

Makedonski sastav ima samo dva osvojena boda u dosadašnjem delu SEHA GAZPROM lige, prvi iz meča sa Vojvodinom na otvaranju sezone u Strumici.

– Ekipa Vojvodine je slična našoj, kao što sam rekao i pre prvog meča. Kao i tada očekujem izjednačenu borbu, a pobediće ekipa koja napravi manje grešaka i ima bolju realizaciju. Nadam se da će ovaj meč biti drugačiji u odnosu na onaj sa Vardarom od pre tri-četiri dana. Idemo na povoljan rezultata. Imam povređene igrače i nažalost ne možemo da sastavimo ekipu kao što treba. Nadam se najboljem –  kaže Marjan Andonov, trener Maks Strumice:

Zlatko Vezenkovski, igrač Maks Strumice:

– Vojvodina je ekipa po našoj meri. Videli smo kako su igrali pre tri dana protiv Porta u Ligi šampiona kada su izgubili 20 razlike. Možemo da se nosimo sa njima. Malo smo oslabljeni, ali daćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat.

Nikola Marković, trener RK Vojvodina:

– Propustili smo šansu da slavimo u Strumici. Maks je naš dužnik iz prvog meča. Iza nas je medijska pompa nakon incidenta na letu iz Frankfurta ka Beogradu koji je imao negativan uticaj na igrače. Bez obzira na to, moramo biti spremni za pobedimo.

Goran Trkulja, igrač RK Vojvodina:

– Vreme je za treću pobedu. Još uvek  imam teoretske šanse za šesto mesto. Moramo se boriti do kraja. Pozivam navijače da nam budu osmi igrač.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball