MALER: Nastup Miroslava Kocića na EURO 2016 pod znakom pitanja! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan MALER: Nastup Miroslava Kocića na EURO 2016 pod znakom pitanja!

MALER: Nastup Miroslava Kocića na EURO 2016 pod znakom pitanja!

zika.bogdanovic
0 komentar

Još jedan peh zadesio je reprezentaciju Srbije pred Evropsko prvenstvo koje se od 15. do 31. januara naredne godine održava u Poljskoj. Golman turskog Bešiktaša, Miroslav Kocić, neizvestan je za nastupe u Krakovu, nakon povrede kolena koja ga je zadesila u meču EHF Lige šampiona protiv Zagreba. Tada je 34-godišnji Leskovčanin morao da izađe sa terena:

– U pitanju je hrskavica. Trenutno primam injekcije i nadam se da će stvari popraviti do početka priprema nacionalnog tima. Želja da se nosi dres reprezentacije nije sporna. Nadam se da se vidimo na okupljanju – kaže bivši čuvar mreže novosadske Vojvodine, Metalurga, Planinke, Zaječara i Železničara, koji je prošlog leta iz Novog Sada krenuo put Bosfora.

Prognoze nisu sjajne. Oporavak bi mogao da potraje i dva meseca, pa bi tako Srbija mogla da ostane još bez jednog standardnog golmana, nakon što je zbog teške povrede ligamenata kolena otpao Obrad Ivezić.

Da golmani nisu samo maleri, govori i primer Momira Ilića, koji je polomio kost šake i neće ga biti barem još pet nedelja.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball