Bugojno najavilo lepu budućnost, Šahman: Kvalitet na visokom nivou - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Bugojno najavilo lepu budućnost, Šahman: Kvalitet na visokom nivou

Bugojno najavilo lepu budućnost, Šahman: Kvalitet na visokom nivou

zika.bogdanovic
0 komentar

Iza nas je još jedan „Rukomet je moja budućnost“ turnir u Bugojnu na kome se ove godine mogla videti generacija 1998. Čovek koji stoji iza svega, Asim Šahman, uz pomoć Katarske rukometne Federacije je još jednom u BIH doveo rukometnu mladost Evrope i Azije.

  • Veoma sam zadovoljan turnirom. Kvalitet je bio na visokom nivou. Sve ekipe su bile silno motivisane da pokažu najbolje. Verujem da će od ovoga što smo videli u Bugojnu, barem desetak biti velike zvezde svetskog rukometa – kaže organizator i idejni tvorac turnira:
  • Namera je da ovaj turnir uđe u kalendar EHF i IHF, kako bi mogli da imamo najbolje reprezentacije na svetu, a i kako bi svi koji dolaze, dolaze kompletni.  Tu smo imali malih problema sa Hrvatskom i Srbijom, koje nisu bile kompletne zbog obaveza igrača u klubovima. Nadam se da ćemo u tome uspeti i da ćemo naredne godine imati najkvalitetnije reprezentacije u ovom godištu u Bugojnu. Katarska rukometna Federacija, kojoj se još jednom zahvaljujem na svemu, podržala je turnir na kome smo imali dobru atmosferu i kvalitetan rukomet. Prezadovoljni smo saradnjom. Nadam se da će ostati sponzor kao i do sada.

 rostovo_dvoranaROSTOVO DOBIJA SPORTSKU HALU

Planinski prevoj Rostovo na 12 km od centra Bugojna, na živopisnih 1.100-1.200 nadmorske visine, mesto je gde će već narednog leta zaživeti sportski hotel spreman da ugosti više od 60 sportista sa dvoranom rukometnih dimenzija kapaciteta 700 mesta.

  • Možda će turnir naredne godine biti malo i veći, sa većim brojem ekipa, pa će jedna grupa biti igrana na Rostovu, a druga u Bugojnu. Trudićemo se da završnica bude u Bugojnu, pre svega, zbog publike, kojoj je lakše da dođe u centar grada – zaključio je Šahman.

rostovo_hotel

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball