Handball Camp Crvenka 2016 čeka polaznike i ovog leta - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Handball Camp Crvenka 2016 čeka polaznike i ovog leta

Handball Camp Crvenka 2016 čeka polaznike i ovog leta

zika.bogdanovic
0 komentar

Drugu godinu za redom u najslađem rukometnom selu, po talentima i vrhunskim igračima nadaleko poznatoj Crvenki, biće organizovan međunarodni rukometni kamp za dečake i devojčice u periodu od 03-20. jula, I to u dve smene od trećeg do 11, odnosno, 12-20. jula.

Ove godine se očekuje da će kroz kamp proći oko 300 dečaka i devojčica iz svih delova Srbije, al ii rukometna budućnost Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Austrije, Bugarske i Mađarske.

-Smeštaj kampera je na Panoniji kaoi  prošle godine,  s tim da smo zbog velikog interesovanja dodali I hotel Rodić u Kuli. Ostaje i pitanje organizovanja treće smene – kaže koordinator Kampa Crvenka 2016, Igor Desnica.

Pored stručnog tima Kampa koga čine Zoran Abramović, Zoran Lovre i Vladimir Zejak, kao i na premijer prošle godine, kroz Kamp će proći veliki broj trenera i promotera. Među njima su  Branislav Zeljković, Žikica Milosavljević, Vanja Radić, Nenad Puljezević, Đurađ Trbojević , Ilija Abutović, Novak Bošković, Gidra Bojanić, Bogdan Radivojević, Dijana Četić ,Miodrag Kazić, Milan Šironjić, Zoran Tomić , Jozef Holpert i mnogi drugi.

  • Po prvi put ćemo imati i dva trenera iz inostranstva – Jana Erika Vidermana iz Norveške, odnosno, Španca Miguelona Martinez Ramosa.

Pored treninga kamperi će imati i mnoge radionice i predavanja o ishrani, higijeni, zaštiti životne sredine. Za rad na psihološkim radionicama biće zadužena Jovana Trbojević.

  • Naš moto, koji je i ove godine privukao veliki broj dece na Kamp, jeste rad, druženje i zabava. Na pravom smo putu da postanemo jedan od najmasovnijih kampova na ovim prostorima o čemu govori i broj prijava – zaključuje Desnica.

Dođite u Crvenku.

SVE INFORMACIJE MOŽETE PRONAĆI NA FB STRANICI KAMPA

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball