Balkan Handball

ISKUSNI I MLADI: Šestorka za novi izgled Metaloplastike

Posle sezone u kojoj je ostala bez plasman u plej-of Super lige Srbije, šabačka Metaloplastika započinje novu eru sa trenerom Vladanom Jordovićem na klupi. Tim će dobiti potpuno nove konture, a one se mogu nazreti sa pojačanjima u vidu iskusnih internacionalaca, ali i snaga koje nadolaze.

Posle nekoliko godina u inostranstvu, na domaću scenu se vraća iskusni čuvar mreže Stanko Kljajić (34). Momak iz Rume,produkt škole Jugovića iz Kaća, poslednju sezonu je proveo u turskoj Tasovi. Pored Kljajića, na golu će biti i iskusni Borislav Vladisavljević, doskorašnji član požeške Sloge.

NOVA ERA U ŠAPCU – Vladan Jordović: Da staroj dami vratimo sjaj

Iz Rumunije, gde je nastupao za ĆSM Sučeavu, stiže srednji bek Saša Puljizović (28), sa velikim iskustvom igranja u Izraelu, Turskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini…

Šapčani su se pojačali i na poziciji pivotmena. Tu će u narednoj sezoni stajati Goran Trkulja (32). Bivši član Borca iz Banjaluke i novosadske Vojvodine, vraća se na srpske terene posle sezone provedene u dresu mađarskog Komla.

Uz iskusne igrače sa internacionalnim iskustvom, Metaloplastika dobija i svežu krv u vidu dva kadetska reprezentativca u generaciji 1998. Reč je o desnom beku dvometrašu koji stiže iz aleksandrovačke Župe, Milanu Miliću, dok je na levom beku Đorđe Pisarić (RK Novi Beograd).