Balkan-Handball.com

Lekić: „Ostavile smo srce na terenu“ – Damnjanović: „Zaslužile medalju“

_MG_7906

Na konferenciji za medije nakon meča za bronzanu medalju, smeh sa jedne i suze sa druge strane. Teško je poraz podneo selektor Saša Bošković:

– Jako sam tužan što nismo osvojili medalju, a sa druge strane sam jako ponosan što treniram ovakvu reprezentaciju, Puno mi je srce što imam prave devojke, koje su od prve do poslednje utakmice pokazale koliko vole Srbiju. Šteta što nismo osvojili medalju, jer smo je zaslužili.

KARL ERIK BON, selektor Mađarica, bio je srećan:

– Čestitam devojkama na fantastičnoj borbi. Igrale su neverovatno. Srpkinje su bile dobre, čestitam im na fer igri. U poslednjim trenucima smo uspeli da preokrenmo utakmicu. Bila je to lepa utakmcia za gledanje sa puno lepih napada.

VIKTORIJA REDEI ŠOŠ:

– Veoma sam srećna pobedom i bronzanom medaljom. Ovo je lep dan za nas. Svi su igrali dobro danas.

KLARA SEKEREŠ:

– Presrećna sam zbog ovog dana. Drago mi je zbog našeg stručnog štaba i navijača.

ANDREA LEKIĆ, kapiten reprezentacije Srbije:

– Čestitam Mađaricama na bronzi. Zaslužili su, nismo igrali dobro zadnjih pet, deset minuta. Borili smo se, dali srce na terenu. Došli smo do četvrtog mesta, teško je kad izgubiš dve ovakve utakmice, ali to je veliki uspeh.

SANjA DAMNjANOVIĆ:

– Jako smo tužne, jer i dalje tvrdim da smo zaslužile medalju, jer smo ostavile srce na terenu. Ono što nas je krasilo tokom prvenstva je bila odbrana, a to je danas zakazalo. Videli smo da možemo, ovo je podstrek za dalje, ali biće najteže sledeća dva, tri dana.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *