Balkan Handball

SEHA 2013/2014: Deset klubova u ligi – Vespremu i PIK Segedu rok od 7 dana

Na sastanku regionalne Gasprom lige u Zagrebu utvrđena je lista klubova učesnika, kao i kalendar takmičenja i propozicije za 2013/2014. godinu.

Direktor Partizana Aleksandar Blagojević potvrdio je učešće najtrofejnijeg srpskog kluba u regionalnoj ligi sledeće sezone.

Liga će verovatno brojati 10 timova, a mađarskim ekipama PIK Segedu i Vespremu ostavljeno je još sedam dana da eventualno dobiju dozvolu nacionalnog saveza i krenu u takmičenje.

Prema ranijim informacijama, učesnici SEHA Lige bi trebalo biti:

RK PARTIZAN
RK VOJVODINA
RK C.O ZAGREB
RK NEXE
RK LOVĆEN
RK BORAC
BREST MEŠKOV
TATRAN PREŠOV
RK METALURG
RK VARDAR PRO

4 Comments

 1. bogi

  11/06/2013 at 22:37

  A Metaloplastika? Koji djavo je onda grad podigao budzet kluba za 50 posto? Da bi kumovima bila veca plata? Pravicete Vladicu Spasojevica od blata , dok je on bio direktor igrala se i Evropa i SEHA. Kumovi su grobari šabačkog rukometa!

  • Monro

   12/06/2013 at 08:46

   Vladica je taj klub drzao u zivotu! On je za kumove i sve ostale „legende“ pravi akademik!
   Verovatno ga već prave od blata ali on moze biti samo lud ako se vrati…
   Neka grad i gradjani vide kako rade „legende“

 2. Krusa

  12/06/2013 at 09:33

  Vidimo mi dobro šta se radi u Metaloplastici. Svela se MP na 2 čoveka, privatizovali su klub i rade šta hoće. Nema sehe, nema evrope, nema igrača iz Šapca, nema čoveka u gradu koji ih ne pljuje i ne navija da im vidi leđa.

 3. art

  13/06/2013 at 22:00

  Ne dirajte Mila i Slavka jer nema potrebe.Zasto dirati nekoganjo je na konstantnom putu samounistenja i svodjenjana kluba na „provincijski Urugvaj“.Vazno je da oni budu „nesto“ a za klub ce uvek naci krivca. Opstina jedan mesec neda pare oni beze kao pacovi. A to je realan scenario u novembru!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *