Balkan Handball

Potvrđeno: Fajnal for SEHA Gasprom lige u Brestu!

Završnica ovogodišnje SEHA Gasprom lige odigraće se od 7. do 9. aprila u beloruskom gradu Brestu. Kao što se i pretpostavljalo, domaćim fajnal fora će po prvi put biti ekipa Meškov Bresta.

Ne samo da su učesnici polufinala isti kao i prošle godine, kada je domaćin završnice bio Varaždin, već su i parovi identični – Meškov Brest će igrati protiv branioca titule Vesprema, ovoga puta na domaćem terenu, dok će se u drugom polufinalu sastati Vardar i PPD Zagreb.

Polufinalni mečevi su na programu u petak, 7. aprila, dok su borbe za treće i prvo mesto zakazane u nedelju, 9. aprila, u dvorani „Sport Palace Victoria“.

-Veliko nam je zadovoljstvo da organizujemo završni turnir za jedno sa Meškov Brestom, i siguran sam da će ovo biti nezaboravno iskustvo kako za klub, tako i za grad Brest, navijače, i beloruski rukomet generalno. Ovaj klub raste iz godine u godinu i zaslužio je da donese najbolji regionalni rukomet u svoj grad i zemlju. Oduševljeni smo što će se završnica šestog izdanja našeg takmičenja odigrati baš u Brestu – rekao je Siniša Ostoić, direktor SEHA – Gasprom lige.

2 Comments

 1. Hemicar

  20. marta 2017. at 17:31

  Hahhahaha
  Opet stara majci za rodjendan cela seha liga da se pokloni.
  Gomila klovnova na celu sa onim Makedoncem i ovim folirantom Gaspromovih para , sina od majke

 2. Ave promene

  21. marta 2017. at 23:19

  Prica se da ce Bozo ici ba F4 da moli da Srpski klub igra Seha ligu.
  Dostojanstva nigde.
  Izbrceni , krsili zakon, ponizeni ali nema tog patosa koji promena nece dotaci zarad dnevnice…