Balkan Handball

SEHA: Pobeda Vardara za rekord pred f4

U okviru poslednjeg kola regularnog dela u SEHA Gasprom ligi, Vardar je u dvorani „Jane Sandanski“ savladao Nekse rezultatom 29:25 (11:12), i tako oborio rekord ovog takmičenja u broju osvojenih bodova. Tim Raula Gonzalesa ij he osvojio 52, sa 17 pobeda i jednim remijem, što je takođe dostignuće koje niko ranije nije ostvario. Najbliži tome bio je Vesprem, sa 16 trijumfa i dva remija.

Rasterećena ekipa iz Našica je pružila sjajan otpor prvaku Evrope, čak je i vodila na poluvremenu, ali je kvalitet favorita u nastavku došao do izražaja.

Vadar – Nekse 29:25 (11:12)

Vardar: Milić 14+1 odb, 1 gol, Đorđeski – Stoilov 1, Popovski, Kristopans 2, Makeda 1, Karačić 1, Abutović, Kaneljas 2, Cindrić 7, Čupić 5, Dibirov 2, Šiškarjev 3, Borozan 3, Vojvodić, Marsenić 1

Nekse: Lalić 11 odb, Poljak 1 odb – Šipić 4, Koncul, Gadža 4, Leban 2, Eter 1, Zrnić 2, Mrdenović, Barišić Jaman 3, Mičević, Baričević, Greganić, Grgić 3, Lavrić, Tomić 2

Sva je prilika da će Vardarov rival na fajnal-foru, koji se održava upravo u Skoplju, biti Meškov Brest, pošto je beloruski prvak sa dva uzastopna poraza skliznuo na četvrto mesto. Jedini način da tim Sergeja Bebeškova izbegne takav scenario, jeste da Dinamo u sredu pobedi PPD Zagreb u Pančevu, a potom da Meškov Brest i hrvatski prvak u međusobnom duelu odluče o trećem mestu. 

Foto: seha-liga.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *