1001 noć u Dohi... - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa 1001 noć u Dohi…

1001 noć u Dohi…

zika.bogdanovic
0 komentar

Doha, Katar, mesto žreba za SP 2015 i najspektakularnijeg događaja u najavi,

ŠARIĆ PONOVO U KATARU

Poznato lice, Dobojlija, Danijel Šarić, našao se u ulozi gosta na žrebu za Svetsko prvenstvo 2015 u Dohi. Iskusni golman Barselone, bio je i u pregovorima sa selekcijom Katara prošle godine, ali oni nisu urodili plodom. Na SP 2015 gol Kataraca će čuvati Crnogorac Goran Stojanović. Da li ‘e nova runda pregovora uroditi plodom, videcemo…

TEK PO KOJI SELEKTOR

Na svečanom izvlačenju tek po koji selektor. U svečanoj Sali „Ric Čarlton“ hotela u Dohi bili su Španci Valero Rivera i Manolo Kadenas (Španija), zatim Slavko Goluža, Sead Hasanefendić (Tunis) i Borut Maček (Iran).

CRK’O INTERNET

Predstavnici medija u gala sali hotela „Ric Čarlton“ imali su poteškoća sa internet konekcijom. Naime, njega za vreme žreba nije bilo. Tek kada se sve završilo, mogli smo na net…

MUKAETOV JEDINI PREDSEDNIK

Na izvlačenju grupa bili su prisutni generalni sekretari Ex-Yu reprezentacija – Smajo Karačić, Goran Cvijič i Filip Miloševski, a jedini predsednik, bio je makedonski, Živko Mukaetov.

GRUPA B – PET „NAŠIH“ SELEKTORA

Grupa B biće najinteresantnija za Ex-Yu region, ne samo zbog tri reprezentacije koje učestvuju,  već i zbog toga što će biti čak pet selektora sa naših prostora. Tu su i selektor Tunisa Sead Hasanefendić, odnosno, Irana, Borut Maček.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball