Zagreb želi osvetu Turcima: Biti ili ne biti - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Zagreb želi osvetu Turcima: Biti ili ne biti

Zagreb želi osvetu Turcima: Biti ili ne biti

zika.bogdanovic
0 komentar

Utakmica od velikog značaja večeras od 19 časova u Zagrebu. Hrvatski šampion ako želi u TOP 16 mora da pobedi turski Bešiktaš od 19 časova, dok balkanska kolonija sa Bosfora želi da pokaže da jedina pobeda u dosadašnjem delu EHF Lige šampiona ostvarena upravo protiv tima Veselina Vujovića, nije bila slučajnost.

– Ušli smo u jedan vrlo zanimljiv i turbulentan period, gdje igramo SEHA ligu i Ligu prvaka svaka tri dana, a na vrata nam kuca i Europsko prvenstvo u Poljskoj. Utakmica s Bešiktašem za nas je biti ili ne biti. Mi smo bili favoriti protiv njih i u Istanbulu, ali kao što znate jedini smo od svih momčadi baš mi tamo poraženi. Nakon tog debakla imali smo dosta problema, a danas, nakon dva poraza od Flensburga, rekao bih da je voda došla do grla i da nema više kalkuliranja i previše razmišljanja. Oni su naši dužnici i mi im moram uzvratiti za onaj poraz u Istanbulu i pobijediti ih još uvjerljivije nego su oni pobijedili nas. Bitno je to zbog samopouzdanja, ali još više zbog dva boda s kojima bi i dalje ostali u igri da se borimo za petu poziciju skupine A, a znamo da ta pozicija može donijeti nešto lakšeg protivnika kasnije u osmini finala. Što se tiče našeg sastava situacija nije baš bajna, četvorici ozlijeđenih koje smo već imali sada se s velikom kontuzijom na rebrima i lakšom ozljedom lakta pridružio i Tin Kontrec. Ipak, bez obzira na silne ozljede mislim da smo svi u klubu svjesni da ukoliko želimo ostvariti i ove sezone plasman u eliminacijski dio natjecanja mi naprosto moramo dobiti Bešiktaša – zaključio je trener PPD Zagreba Veselin Vujović.

Levo krilo Dobrivoje Marković veruje u svoj tim:

Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju, da nas podrže i da nam pomognu doći do još jedne pobjede u Ligi prvaka. Dvoboj s Bešiktašem za nas je definitivno utakmica polusezone i nju jednostavno moramo dobiti. Trebamo dati sve od sebe, uzeti dva boda i onda se u miru spremati za gostovanje u Poljskoj gdje ćemo zasigurno pokušati iznenaditi Wislu – dodao je Dobrivoje Marković.

FOTO: SEHA LEAGUE

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball