Karabatić: Odbrana presudila - Stevanović: Prejaki su na svim pozicijama - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Karabatić: Odbrana presudila – Stevanović: Prejaki su na svim pozicijama

Karabatić: Odbrana presudila – Stevanović: Prejaki su na svim pozicijama

zika.bogdanovic
0 komentar

Evo šta su Nikola Karabatić i Tijeri Omejer rekli u diktafon našeg Tomislava Laurića nakon pobede Pari Sen Žermena u Zagrebu 25:23 u prvom meču EHF Lige šampiona u 2016. godini:

-Znali smo da moramo odigrati dobro i učinili smo to. U obrani smo bili bolji. Znali smo da Zagreb može odigrati dobro pred punom Arenom. Imaju kvalitetnu ekipu , mogu odigrati punom snagom, jako u obrani. Sretni smo što smo dobili jer ovdje nije lako dobiti – rekao je Karabatić i prokomentarisao šanse svog tima da dođe do titule u Evropi ove sezone:

-Nadam se da možemo. Ne znam hoćemo li već ove sezone uspjeti. Prvi je cilj Final four pa ćemo vidjeti što će dalje bit.

Tijeri Omejer je otkrio ko ga je najviše impresionirao u redovima Zagreba:

 

-Impresionirala me njihova obrana. Ivić i Stevanović su odigrali jako dobru utakmicu. Znali smo da možemo dobiti ovo samo ako smo jako koncentrirani, ako igramo obranu svih 60 minuta. I uspjeli smo – rekao je popularni Titi i prokomentarisao atmosferu u Areni gde je meč pratilo 15.200 gledalaca:

-Bila je jako dobra atmosfera. I nama je lakše igrati, ali i brojna je publika uživala u ovoj utakmici. Ovih 15.000 stvarno nije mala brojka.

Iskusni golman prokomentarisao je i čudo koje je Hrvatska napravila protiv Poljske u Krakovu, usput eliminisavši i Francusku.

Hrvatska je učinila čudo protiv Poljske, odigrala doista izvrstan meč. Ali isto tako je odigrala kvalitetno i u duelu za broncu protiv Norveške. Mi smo naravno svi bili razočarani petom pozicijom. Sami smo krivi, propustili smo priliku protiv Norvežana.

PROČITAJTE ŠTA SU REKLI VESELIN VUJOVIĆ I ZVONIMIR SERDARUŠIĆ

STEVANOVIĆ: KVALITET PSŽ PREVELIKI

Ivan Stevanović je nastavio sa dobrim partijama. Posle onih reprezentativnih u Poljskoj, stigla je i dobra protiv PSŽ-a. Pohvale su stigle i od Omejera:

-Naravno da godi. Čovjek je najbolji golman već 15 godina i sigurno da mi je čast to čuti.

Što je presudilo?

-Kvaliteta igrača Pariza u napadu i obrani je prevelika. Na svakoj poziciji imaju dva vrhunska igrača, Omeyera na  golu. Sigurno da nije lako zabijati golove. Probali smo, borili se i stizali kroz drugo poluvrijeme. Igrali brže pa su se tehničke greške malo češće događale. Nismo uspjeli, žao nam je.

Godi li ova dobrodošlica nakon EP-a?

Naravno da godi. Euforija od Europskog prvenstva još uvijek malo traje. I eto, sada nitko sretniji od nas što je opet Arena puna i što je opet ovako dobra atmosfera.

Srednji-levi bek Zagrepčana Sandro Obranović, ovako je video poraz:

-Pa dobro znam da se razlika čini malom. Mislim da su nas pobijedili u prvom poluvremenu kada smo imali jednu crnu rupu. Mala razlika, ali zasluženo su nas pobijedili. Prekasno pojačali obranu. Zadnjih 10-ak minuta su nam zabili gol-dva. Tako smo trebali igrati od početka.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball