Balkan-Handball.com

Barsa sa +8 iz Zagreba

Barselona je rutinski rešila iskušenje u Zagrebu 32:24 (16:11). I pored toga što je novi trenera hrvatskih šampiona, Zlatko Saračević, „promešao karte“ u sastavu, najtrofejniji klub svih vremena nije imao problema da slavi u Areni Zagreb.

Najbolji deo Zagrebove partije viđen je početkom drugog dela, kada su do 40. minuta domaći igrači uspeli da dođu na -2 – 18:20. Jedan tajm-aut Ćavija Paskvala, međutim, vratio je stvari na pređašnje mesto, a Katalonci su lakim golovima lako povratili kontrolu nad rezultatom – predvođeni krilima Riverom (7) i Tomasom (6).

Kod domaćina najraspucaniji je bio Žarko Marković sa šest pogodaka.

PPD ZAGREB – BARCELONA LASSA 24:32 (11:16)

PPD ZAGREB: Skok 10 odbrana, Kastelic 1 odbrana; Ž. Marković 6, Mrakovčić 1, Lučin 1, Božić – Pavletić, Vori 3, D. Marković, Horvat 2(1), Šušnja 4, J. Valčić 3, T. Valčić, Ravnić 1, Hrstić, Vuglač 1, Bičanić 2. 

BARCELONA LASSA; Perez de Vargas 13 odbrana + 1 pogodak, Ristovski; Tomas 6, Entrerrios 3, Sorhaindo 2, Arino, Rivera 7(1), N’Guessan 2, Syprzak, Borges 2, Mem 7, Morros, Lenne, Palmarsson 2, Abello, Jallouz. 

  • Čestitam Barceloni koja je odigrala dobru utakmicu. Što se nas tiče moram biti iskren i reći da smo za ovakav rukomet prespori u ovom trenutku. Činjenica da nismo napravili niti jedno isključenje samo svjedoči o tome da nismo stigli napraviti prekršaj na igračima Barcelone. U napadu je bilo grešaka ali isto tako ću dodati da sam zadovoljan pristupom, vidio sam želju. Žao mi je da nije na kraju ipak malo manja razlika ali to je tako. Na nama je da radimo – rekao je Zlatko Saračević, trener PPD Zagreba.

FOTO: RK PPD Zagreb

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *