Balkan Handball

Hrvatska sa 20 igrača u poslednju fazu pred Minhen – Otpali Sršen i Bećiri

Reprezentacija Hrvatske odradila je osam treninga nakon čega će uslediti dvodnevna pauza u pripremama za nastup na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj.

Sa spiska igrača koji su odradili prvi deo otpali su bekovi PPD Zagreb Josip Vekić i Ivan Sršen, desno krilo Nexea, Ivan Vida, kao i kružni napadač Celja, Kristijan Bećiri.

Selektor reprezentacije Hrvatske, Lino Červar, u poslednjih osam dana priprema u Poreću imaće 20 igrača od kojih će 16 put Minhena. Sastavu se priključuju Zlatko Horvat, Domagoj Duvnjak, Ivan Slišković, Željko Musa i Krešimir Kozina. 

Odradili smo planirano, moram pohvaliti igrače i cijeli moj stožer. Kao i uvijek kad se odlučuje o putnicima za veliko natjecanje mjesta nema dovoljno za sve, a ovaj put smo morali zahvaliti se četvorici. To znači da će u svojom klubovima čekati eventualni naknadni poziv jer su svi i dalje kandidati za SP. U završnoj fazi imat ćemo stoga , kad se uključe preostali igrači, 20 igrača jer ćemo u dvije test utakmice dobiti kompletan uvid i potvrdu igrača koje vodimo u Njemačku, rekao je Lino Červar.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *