Balkan Handball

ZAVRŠEN 24-ČASOVNI RIJALITI „LAVOVA“: Barselona i RNL podelili bodove

Iako su samo 24 sata ranije gostovali Lajpcigu i slavili, rukometaši Rajn Nekar Leven su osvojili bod na gostovanju Barseloni 26:26 (13:13), u okviru 7. kola Grupe A EHF Lige šampiona.

Prelepa rukometna predstava u „Blaugrani“ završena je bez pobednika, nakon čestih smenjivanja u vođstvu. Barselona je u prvom poluvremenu znalački kažnjavala greške rivala u igri sedam na šest i stekla zavidnih plus četiri, ali su „Lavovi“ u nastavku pokazali karatkter i zaradili čak i napad za pobedu, koji ipak nije dobro izveden.

Tako je nemački šampion zadržao drugo mesto iza Vardara, a sa bodom više od španskog šampiona.

Blistavu partiju u gostujućim redovima pružio je srpski reprezentativac Rnić sa osam golova.

FC Barcelona: Pérez de Vargas (1); Tomás (2), Mem (8), Syprzak (1), Raúl Entrerríos (2), N’ Guessan (2), Rivera (3, 1p); Morros (2), Palmarsson (2), Ariño (1), Sorhaindo (1), Alexis Borges, Jallouz (1), Lenne.

Rhein-Neckar Löwen : Palicka; Radivojevic (2), Reinkind (3), Gedeón Guardiola (3), Schmid (5), Bliznac, Taleski; Rnic (8), Baena (3), Petersson, Tollbring, Groetzki (1),Pekeler (1) y Mensah Larsen.

Nemački šampion je u 24 sata praktično odigrao dva meča. Konfuzija sa rasporedom primorala je „Lavove“ da u subotu odigraju meč u Lajpcigu (29:23) i direktno, bez dana predaha, otputuju u Barselonu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *