Stefan Vujić posle Niša: Ljuba ih je opisao od A do Š, znali smo unapred šta rade - Balkan-Handball.com
Naslovna Intervju nedelje Stefan Vujić posle Niša: Ljuba ih je opisao od A do Š, znali smo unapred šta rade

Stefan Vujić posle Niša: Ljuba ih je opisao od A do Š, znali smo unapred šta rade

zika.bogdanovic
0 komentar

IZ NIŠA: Kristina Krstić

Sa velikih +7 Srbija putuje za Portugal na revanš meč baraža za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj i Danskoj.  Ubedljiva pobeda u Čairu definitivno je rezultat detaljne analize Portugalaca ističe bek Srbije Stefan Vujić.

Možda bi onaj koji nije gledao utakmicu rekao da je bilo lagano, međutim nije nimalo. Izuzetno je fizički naporna utakmica je iza nas. Mi smo se dobro spremili, znali smo sve unapred šta rade. Unapred smo se postavljali, selektor Ljuba nam je od A do Ž opisao svakog igrača. Ukoliko je došlo do toga da neko „ispadne“ u odbrani, reč je o padu koncentracije. Čestitao bih igračima na želji i htenju, na velikoj borbi i na kraju pobedi.

Reči hvale po završetku meča Vujić je imao i za nišku publiku, koja je ponovo položila ispit i vodila „orlove“ do pobede.

Zahvalio bih se publici u svoje, i ime svojih saigrača, pre svega što su došli u ovolikom broju. Navijači su bili fenomenalni. Svima nama sportistima podrška znači, bili su nam veliki vetar u leđa i osmi igrač. Bodrili su nas od početka do kraja i zaista im od srca hvala na tome. Nadam se da ćemo u skorijoj budućnosti ponovo igrati u Čairu.

Vremena za odmor nema mnogo, a sada je najbitnije odmoriti se i izanalizirati greške iz prvog susreta.

Teška utakmica je iza nas. Mi smo malo fizički pali i tu su oni iskoristili naše greške, dali smo im dve-tri lopte u ruke bukvalno. Ipak uspeli smo da se izdignemo. Međutim, ako ispravimo te stvari i svedemo broj tehničkih grešaka na minimum imamo velike šanse da pobedimo i u Portugalu, sa istom razlikom, ako ne i sa većom. Svakako idemo na pobedu. Ovo je samo prvo poluvreme, sportskim žargonom rečeno. Čekaju nas još 60 izuzetno teških minuta. Moramo biti ozbiljni, dobro se odmoriti. Još jednom proanalizirati ovu utakmicu i ispraviti te neke greške , zaključuje Vujić.

Revanš meč na programu je u četvrtak (14. juna) u 22h.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball