Balkan Handball

BARSIN KAMP U OMIŠU: Šansa da zavirite u halu najvećeg rukometnog kluba!

Prvi kamp najtrofejnijeg rukometnog kluba i najvećeg sportskog društva na svetu. španske Barselone, biće održan od 28.juna do trećeg jula u hrvatskom gradiću Omišu! Mesto na 20-tak kilometara od Splita u srcu Dalmacije, pravi je centar rukometnih dešavanja, s obzirom da se u SC „Ribnjak“ već održavaju Međunarodni Kamp rukometni golmana u junu, odnosno, Svetski Kup veterana u maju! Spoj brenda Barselone i odličnih smeštajnih i sportskih kapaciteta kakav Omiš ima, garantuju vrhunski projekat.

Dolazak Barselone, donosi nešto specijalno, s obzirom da škola Barselone još uvek nigde nije stala iza bilo kog projekta. U saradnji sa svojim golmanom, Borkom Ristovskim i agencijom „Handball International“ (koja će preuzeti brigu o najboljim polaznicima), španski klub će sa svojim trenerskim kadrom, ali i velikim brojem svojih igrača, predstaviti najviše standarde u radu sa mladim rukometašima i rukometašica od devet do 20 godina starosti!

Svi polaznici koji se odluče za Kamp u organizaciji devetostrukog šampiona Evrope, u sedam kamperskih dana radiće sa trenerima iz Barsine škole, domaćim stručnjacima sa EHF Masters Coach licencom, ali i sa igračima poput Filipa Jihe, Sedrika Sorandoa, Valera Rivere, Virana Morosa i mnogi drugih…

Sve informacije možete pronaći na sajtu Kampa, kao i Fejsbuk stranici.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *