Balkan Handball

Gorenje udružuje navijače #simplyfans – Ivano Balić ambasador kampanje!

Kompanija Gorenje postaje deo velike rukometne porodice. Kao ekskluzivni partner  na području kućnih aparata biće sponzor Evropskog prvenstva u Hrvatskoj. S posebnom kampanjom #simplyfans žele se povezati svi navijači i motivisati da pokažu svoj sportski duh i navijaju za trud rukometaša, njihovu predanost, za sport. Kampanja je započeta velikom nagradnom igrom, kojom se žele izbrisati granice i ujediniti navijači u jadranskoj regiji. Ambasador kampanje je legendarni Ivano Balić.

Ljubitelji rukometa se pripremaju za nastupajuće Evropsko prvenstvo. Od 12. do 28. januara Hrvatska će biti domaćin EHF EURO 2018 u Splitu, Poreču, Varaždinu i Zagrebu. Rukomet zbližava mnoštvo ljudi, koji navijaju za svoje junake, zato su u Gorenju pripremili posebnu #simplyfans kampanju. Ona poziva i podstiče navijače da navijaju, ne samo za svoje ekipe, već za sportsku igru, trud igrača, za sport. Lice kampanje je Ivano Balić, dva puta najkorisniji igrač (MVP) Evropskih prvenstava i Svetskih prvenstava.

#simplyfans

Kampanja Gorenja, zvaničnog sponzora prvenstva, sledi vrednosti mota – LifeSimplified, po čemu su već nekoliko godina poznati njihovi kućni aparati, kako u Sloveniji, tako i u inostranstvu. Ovog puta, fanovi iz cele Evrope pridružiće se kampanji #simplyfans. Poseban akcenat će se staviti na jadransku regiju, jedno od ključnih i strateških tržišta gde su aparati Gorenja veoma rasprostranjeni i predstavljaju tradiciju kvaliteta. Navijači iz Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije, do 22. decembra biće u konkurenciji za besplatne karte za utakmice, a glavna nagrada će biti gledanje velikog finala u zagrebačkoj Areni. Navijači kojima će se sreća osmehnuti susreće se sa specijalnim navijačicama iz svih ovih zemalja da gledaju utakmice i dopuste im da potpuno puste rukometnu groznicu.

Rukometna legenda Ivano Balić

Gorenje je otkrilo prvog od tri #simplyfans ambasadora. Ivano Balić je dva puta bio proglašen za najboljeg igrača sveta u izboru IHF. Među njegovim medaljama su i zlato sa Olimpijskih Igara u Atini (2004), a 2012. godine dodao je svojoj kolekciji i olimpijsku bronzu. Balić, koji se smatra jednim od najboljih igrača rukometa svih vremena, podržava kampanju Gorenja:

„Svi momci, koji u tih 16 dana budu stajali na parketu, podrediće svoje živote rukometu, svi će dati sve od sebe sa željom da dobrim rezultatima usreće sebe i svoje navijače. Zato sam deo #simplyfans družine i pozivam vas da zajedno navijamo za sve rukometaše i sport! 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *