Balkan Handball

KAMP BARSELONE: Finansijski fond pokriva 50% troškova za četiri prvoprijavljene ekipe

FOND POKRIVA 50% TROSKOVA ZA IZABRANE EKIPE!!!

JEDINSTVENA I EKSKLUZIVNA PRILIKE ZA U18 EKIPE DA APLICIRAJU ZA NAS BARCELONA KAMP SA 50% POPUSTA!!!!!
 
Oduševljeni smo i ponosni što vas mozemo obavjestiti da smo ostvarili snažna partnerstva sa nekoliko velikih partnera i jedno financiranje iz fonda koje će otvoriti vrata za 4 najbrže ekipe sa ​​najboljim aplikacijama da dođu u naš kamp uz 50% popusta po sudioniku!
To znači da će cijena po sudioniku iznositi 345€! Uključujući iznos punog paketa u tu cijenu!
 
Sve što trebate znati je da taj fond promovira i podrzava sport i tjelesnu aktivnost za mlade osobe (mlađe od 18 godina). Ovaj fond bi pokrio polovicu cijene po sudioniku potencijalnog odabranog tima, a drugu polovicu troska bi snosili sudionik ili ekipa!
 
Ne propustite ovu jedinstvenu sansu!

Ako Vasa aplikacija bude jedna od prve 4 koje ce prijavljene – dobit ćete priliku da sudjelujete na našem rukometnom kampu Barcelona od 28.06.-03.07.2018., da trenirate sa nekim od najboljih trenera rukometa na svijetu i sa nekim od FC Barcelona igrača !!!!
 
Da biste imali pravo ucestvovati u ovom izboru, morate biti tim s najmanje 14 igrača (ili maksimalno 20 igrača) i morate poslati kratku priču s objašnjenjem predanosti i  ciljevima vašeg tima. Ako ste trener, možete nam napisati ukratko o svojoj ekipi, što su spremni zrtvovati i uloziti kako bi ostvarili svoje ciljeve, što je najveći uspjeh koji su do sada napravili i šta je jedna od najboljih priča unutar tima (priča treba da bude povezana sa međusobnom podrskom / nadahnucem izmedju igraca unutar ekipe).

Napomena: uspjeh i trenutni status ekipe nije važan za ovaj izbor, aplikacije su otvorene i jednake za sve ekipe koje zele ucestvovati!
 
Vrijeme za slanje prijava je otvoreno od 28. ožujka do 20. travnja 2018.!
 
Ukratko, da biste ispunili uvjete za prijavu, morate biti:
– ekipa s najmanje 14 igrača i trenera (ili najviše 20 igrača)
– mlađi od 18 godina
– napišite kratku priču o vašem timu s temom koju smo objasnili
– pošaljite svoje prijavu putem e-pošte najkasnije do 20. travnja 2018. na: [email protected]m
 
POZURITE I APLICIRAJTE SE!
PODIJELITE OVU ODLICNU VIJEST SA DRUGIMA!
 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *