Balkan Handball
Apartmani Beograd Centar Beoapartman

VETERANI, MAJSTORI, PAŽNJA: Prvi Masters Handball World Cup u Omišu za prvi maj 2017!

Prvi „Masters Handball World Cup“, biće održan od 28. aprila do prvog maja naredne godine u Omišu. Prelep gradić na obali Jadranskog mora u srcu Dalmacije ugostiće najbolje veterane regiona, ali i čitave Evrope, a želja organizatora je da na terenu ponovo vidimo nekadašnje velike asove, zbog kojih je rukomet i na ovim prostorima to što jeste.

Veliki veteranski turnir, koji zbog uslova u kojima se održava može s pravom poneti epitet „nezvaničnog prvenstva sveta“ biće održan u tri takmičarska dana u dve novoizgrađene sportske dvorane, a pored takmičenja, borbi za trofeje i individualna priznanja, gosti Omiša uživaće i u zabavnom programu, koji je uvek veoma bitan detalj veteranskih okupljanja.

„Veliki broj igrača , pravi rukometnih majstora, posle završetka rukometne karijere retko kada, a često nikada više, izađe na rukometni teren. To želimo da promenimo, da ljudi opet osete radost igranja i druženja na magičnih 40×20. Rezultat ne mora da bude najbitniji, već sve ono što čini naš sport najlepšim na svetu. Želimo da vidimo u Omišu najveće rukometne majstore prošlosti, manje i više poznate, da ih ugostimo, da uživaju, a i mi sa njima – kažu ispred organizacionog odbora koji potpisuju organizatori svetski poznatog International Handball Goalkeepers Campa, kao i Handball-Planet.com uz svesrdnu pomoć jedne od najboljih veteranskih ekipa u regionu – Zlatnih godina iz Metkovića.

Rezervišite svoje mesto u Omišu od 28. aprila naredne godine.

Sajt turnira

mhworldcup.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *