Obrad Ivezić u Nansiju do leta 2019 - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Obrad Ivezić u Nansiju do leta 2019

Obrad Ivezić u Nansiju do leta 2019

zika.bogdanovic
0 komentar

Srpska jedinica u kvalifikacijama za EURO 2016 u Poljskoj, Obrad Ivezić (35), menja klub od narednog leta. Posrnuli Tromble koji se nalazi na pragu ispadanja iz elitnog francuskog društva ostaje bez čuvara mreže koji se povredio krajem prošle godine i zbog toga i propustio EURO 2016, ali i borbu za opstanak svog tima.

Nova destinacija bivšeg golmana Sintelona, Steaue i Selestata biće Nansi. Trenutno trećeplasirani tim druge lige ima velike ambicije u budućnosti, pa je ugovorom vezao Ivezića na tri godine, do leta 2019!

– Zahvalio bi se i rumunskoj Konstanci, koja je bila vrlo uporna i više nego korektna, treneru Ćirkoviću i Peđi Vujadinoviću. Presudilo je obeštećenje koje sam imao, s obzirom da mi je ugovor sa Francuzima isticao 2017. godine, tako da povratak u Rumuniju nije mogao da se ostvari – rekao je Ivezić po potpisivanju ugovora za Balkan-Handball.com.

Ivezić se oporavlja od povrede ligamenata kolena. Za sada je na programu teretana, za najkasnije mesec dana i trčanje, ali je još rano prognozirati da li bi mogao na gol u baražu za SP 2017 sa Mađarima.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball