Iz Partizana šest igrača – Stigli Žujović i Pavlović

Datum:12.06.2012 | Autor:

Srpski šampion, beogradski Partizan, doživeće velike promene u sastavu nakon sezone u kojoj su crno-beli pod palicom Aleksandra Brkovića osvojili triplu krunu u srpskim okvirima i igrali EHF Ligu šampiona. “Patike o klin”, rešili su da okače Vladimir Mandić, Branko Radanović i Miloš Milinić, dok su ugovori istekli Milošu Kostadinoviću, Stefanu Babiću i Stevi Kladarinu. Tako će Partizan bez šestorice igrača u novu sezonu, što uz Dimitrijevića i Milića, koji su klub napustili u februaru pravi cifru – 8.

Prazninu na bekovskim pozicijama posle ovih odlazaka, pokušaće da nadomeste Petar Žujović (31) i Marko Pavlović (30). Reč je o momcima koji igraju na poziciji levog beka. Žujović je iskusni internacionalac, koji je nastupao u Grčkoj, na Kipru i u Tunisu, a afirmaciju je stekao upravo u crno-belom dresu pre desetak godina.

Pavlović je poslednje dve sezone igrao u PKB-u. Ponikao u Obiliću, puni igrački zamah imao je u Francuskoj, odakle se vratio pre dva leta. Dugo je kuburio sa povredom ruke, koja ga je i dosta sputala, ali će u crno-belom dresu imati prilike da pokaže svoj puni potencijal.

Svidja vam se. Podelite sa ostalima...

Leave a Reply

Error, no group ID set! Check your syntax!
Error, no group ID set! Check your syntax!

Ankete

Ishod duela Srbije i Crne Gore na startu EURO 2016 kvalifikacija?

View Results

Loading ... Loading ...

19 queries in 0.701 seconds.