Balkan Handball

Zaječar pobedio Metalurg u drugoj utakmici Regionalne lige

 Rukometašice Zaječara savladale su u utakmici 13.kola Regionalne lige Metalurga rezultatom 30:29(15:9). U prijatnoj atmosferi bez osvrtanja na prošlonedeljna dešavanja na terenu, obe ekipe su odigrale korektnu utakmicu. Najefikasnija u redovima Zaječara bila je Jovana Bartošić sa 6 golova,a pratile su je Aneta Peraica i Sladjana Pop-Lazić sa po 5 pogodaka. Najefikasnija kod gošći bila je Mirjeta Bajramovska sa 7 golova.

Zaječar – Metalurg 30-29(15-9)
hala: SRC Kraljevica, gledalaca: 1300
sudije: Ivan Pavićević (MNE), Miloš Ražnatović (MNE), delegat: Nebojša Vujisić (MNE)
RK ZAJEČAR: Matić 2, Pavić, Peraica 4, Bartošić 6, Erić 5, Stoiljković 2, Pislaru, Vučković 1, Nikolić 1, Georgijev, Nišavić 2, Pop-Lazić 5, Dragoljubović, Milanović, Tomašević, Mangue 2.
sedmerci: 2/2, isključenja: 2 minuta
RK METALURG: Mechevska 5, Grozdanovska, Gjorgijevska 2, Antikj, Bajramovska 7, Despotovska, Andrejeva, Pecevska 4, Jovanovska, Noveska 6, Nikolić, Nikolovska, Krpež 5, Sazdovska, Milačić.
sedmerci: 3/2, isključenja: 8 minuta

Zaječarkama je preostao još jedan meč Regionalne lige koji će odigrati pred završni turnir, a to je meč sa ovogodišnjim finalistkinjama lige šampiona, ekipom Budućnosti iz Podgorice(meč je planiran za 18. april).