Kragujevačke "Tigrice" započele pripreme za novu sezonu - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Kragujevačke „Tigrice“ započele pripreme za novu sezonu

Kragujevačke „Tigrice“ započele pripreme za novu sezonu

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometasice Radničkog su večeras u hali Jezero počele pripreme za narednu sezonu gde ih očekuju kvalifikacije za učesće u Ligi Sampiona i borba na dva fronta u domaćem takmičenju.Trener Aleksandar Radosavljević je izvrsio prozivku i odradio prvi trening sa ekipom koja je znatno izmenjena u odnosu na proslu sezonu.

– Krenuli smo sa radom i treninzima u cilju sto bolje pripreme i uigranosti ekipe za sledeću sezonu u kojoj nas očekuju iskusenja na tri fronta.Ciljevi su isti ali sa podmladjenim sastavom.Tim je koncipiran tako da će Risović,Prijović,Janjusević,Radosavljević i Dukić biti te igračice koje će izneti najveći teret a i pomoći svojim igračkim i ljudskim kvalitetima da se nove devojke sto pre uklope u sistem rada i igre koji gajimo- jasan je sef struke Aleksandar Radosavljević.

Novopečeni kapiten Jovana Risović pored činjenice da joj je ukazana izuzetna čast da predvodi sampionke ističe i sledeće:

Svoje ciljeve znamo,polako se svi skupljamo i počinjemo da radimo punom snagom. Ove godine će nam glavni konkurent za titulu biti  Knjaz Milos. imaju zaista dobru ekipu I ulogu favorita prepustamo njima.Ipak,verujem u svoju ekipu i mislim da će nam za svoje ciljeve biti prednost mladost,borba i atmosfera u ekipu koja puno znači u ostvarenju zacrtanog.

– Izvrsili smo smenu generacija na koju smo delimično I bili prinudjeni I mislim da  smo uradili pravu stvar sto će vreme I pokazati.Ciljevi ovog kluba su uvek najvisi mogući I tako će biti I ove sezone.Ono sto nas prvo očekuje su kvalifikacije za učeće u Ligi Sampiona koje će se odigrati 12/13 septembra u Norveskom Dramenu.U polufinalu ćemo se sastati sa ekipom Djera, na megdan idemo bez bele zastave,igraćemo I boriti se do kraja.Već smo jednom pokazali da su iznenadjena moguća-poručuje prvi čovek Radničkog Goran Stanisić.

Tigrice odlaze u petak 31.jula na Rudnik gde će obaviti bazični deo priprema.

FOTO: Nikola Mladenović

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball