SRPKINJE TRAŽE NOVOG SELEKTORA: UO RSS izglasao nepoverenje Saši Boškoviću! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet SRPKINJE TRAŽE NOVOG SELEKTORA: UO RSS izglasao nepoverenje Saši Boškoviću!

SRPKINJE TRAŽE NOVOG SELEKTORA: UO RSS izglasao nepoverenje Saši Boškoviću!

zika.bogdanovic
3 komentari

Sa samo jednim uzdržanim i svim preostalim glasovima protiv, Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije na svojoj redovnoj sednici nije usvojio izveštaj selektora ženske reprezentacije Saše Boškovića o učešću na Svetskom prvenstvu u Danskoj. Tako se završio mandat treneru koji je od 2011. godine sedeo na klupi državnog tima.

Do izbora novog selektora, aktuelni stručni štab vodiće najbolje srpske rukometašice. Rukometni savez Srbije će pokušati da u najkraćem mogućem roku pronađe adekvatno dugoročno rešenje za poziciju selektora, s obzirom na to da je sezona u toku.

Mečevi trećeg i četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Švedskoj na programu su devetog i 13. marta. Protivnik je Češka.

Možda vam se dopadne

3 komentari

Dragi 12/02/2016 - 00:06

Napokon da Srbija i to dočeka. Sad svi zajedno da udružimo snage, da se okupi najjači sastav na čelu sa Ndreom Lekić, Sanjom Damjanović, Kaćom Tomašević, Slađanom Poplazić, Draganom Cvijić i da se pokaže da imamo znanja, snage i volje da igramo pravi rukomet

Odgovori
Svetlana 12/02/2016 - 01:53

Ne znam odakle vam ovo da ce sto pre da traze novog selektora. Doneta je odluka da do daljeg reprezentaciju vodi isti strucni stab. Znaci Djuricka Maksic Ericka Stankovic. Tek po okoncanju kvalifikacija izbor za sledeci period.Ne pravite dzaba buku da se kandidati polome jureci i lobirajuci. I bilo bi neozbiljno. Pa utakmice su mesec dana. Tako je i objavljeno ne znam zasto ovako prenosite?

Odgovori
Solomon Bičakčić 12/02/2016 - 10:19

Onda nam i ne treba trener..svi zajedno je više nego dovoljno.Predlažem 1000 -članu komisiju.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball