Balkan Handball

Liščević nominovana za najbolju mladu igračicu Lige šampiona

 Srpska reprezentativka iz redova Meca, Kristina Liščević dobila je veliko priznanje nominacijom za najbolju mladu igračicu ovosezonske Lige šampiona. Učinak 22-godišnje Somborke koja je tek pre dva meseca(posle prelaska iz Metalurga u Mec), prvi put zaigrala u elitnom takmičenju nije ostao nezapažen, tako da se našla u odabranom društvu mladih igračica čiji potencijal tek treba da bude iskazan u godinama koje dolaze.

Stručni žiri je ocenjivao igračice do 23 godine u ekipama koje su igrale TOP 8 i pri tome imale najubedljiviji učinak. Kristina je u šest utakmica glavne runde postigla 31 gol i tako postala prvi strelac francuskih šampionki u četvrfinalu.

Pored Liščevićeve, nominovano je još pet devojaka medju kojima su igračice Budućnosti i Krima, Majda Mehmedović i Tamara Mavšar, a tu su još Amanda Kurtovic, Fie Woler i Aniko Kovacic.
Možete uzeti učešće u izboru tako što ćete na mail [email protected], poslati ime igračice za koju glasate. Možete glasati do 5.aprila, a najsrećniji "glasač" dobiće VIP ulaznice za finale Lige šampiona.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *