Liščević nominovana za najbolju mladu igračicu Lige šampiona

Datum:28.03.2012 | Autor:

 Srpska reprezentativka iz redova Meca, Kristina Liščević dobila je veliko priznanje nominacijom za najbolju mladu igračicu ovosezonske Lige šampiona. Učinak 22-godišnje Somborke koja je tek pre dva meseca(posle prelaska iz Metalurga u Mec), prvi put zaigrala u elitnom takmičenju nije ostao nezapažen, tako da se našla u odabranom društvu mladih igračica čiji potencijal tek treba da bude iskazan u godinama koje dolaze.

Stručni žiri je ocenjivao igračice do 23 godine u ekipama koje su igrale TOP 8 i pri tome imale najubedljiviji učinak. Kristina je u šest utakmica glavne runde postigla 31 gol i tako postala prvi strelac francuskih šampionki u četvrfinalu.

Pored Liščevićeve, nominovano je još pet devojaka medju kojima su igračice Budućnosti i Krima, Majda Mehmedović i Tamara Mavšar, a tu su još Amanda Kurtovic, Fie Woler i Aniko Kovacic.
Možete uzeti učešće u izboru tako što ćete na mail [email protected], poslati ime igračice za koju glasate. Možete glasati do 5.aprila, a najsrećniji "glasač" dobiće VIP ulaznice za finale Lige šampiona.

Svidja vam se. Podelite sa ostalima...

Leave a Reply

Error, no group ID set! Check your syntax!
Error, no group ID set! Check your syntax!

Ankete

Ishod duela Srbije i Crne Gore na startu EURO 2016 kvalifikacija?

View Results

Loading ... Loading ...

28 queries in 0.775 seconds.