Balkan Handball

Povlači se Bojana Popović sa šest pehara LŠ: "Završavam najlepše moguće"

Šesti trofej EHF Lige šampiona je u rukama Bojane Popović. Crnogorska reprezentativka je na kraju karijere prigrlila trofej sa ekipom u kojoj je stekla punu igračku afirmaciju nakon dolaska iz Niša. Budućnost je na krovu Evrope, navijači i mediji traže još, ali Bojana zna kada je dosta:

– Dosta je bilo priče oko mog povlačenja, vrijeme je stvarno da na ovaj, najljepši mogući način, završim karijeru. U posljednjih 10 godina sam osvojila sedam-osam trofeja i vrijeme je da se povučem, i da klubovima koji toliko ulažu iz godine u godinu dođu do pehara. Nije fer da toliko ulažu, a da ne mogu ništa da uzmu. Mislim da me stvarno sreća prati, jer znanje vjerovatno nije, ali pehari stalno idu za mnom. Hvala sreći, nadam se da ta sreća ostati ovdje – bile su reći najbolje igračice EHF Lige šampiona ove sezone.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>