Balkan Handball

ŽENSKA EHF LŠ: Stanko uzela bod Podravci (VIDEO)

Treće kolo ženske Lige šampiona donelo je susret Krima i Podravke u Koprivnici koji je na kraju završen podelom bodova u remiju 27-27. Podravka je imala prednost +2 na poluvremenu kao i tokom čitavog meča, ali je veliki bod Krimu donela Stanko posle ukradene lopte i pogodka na 20 sekundi pre kraja. 

BOD KAO DVA

Kapiten Krima, i prvi strelac, Mavšar znala je koliko je sreće imala njena ekipa: 

  • Mislim da je ovaj bod za nas veliki kao dva. Znali smo da će to biti teška utakmica posebno nakon što smo videli kako je Podravka igrala s Djerom. Srećna sam što smo se vratili nakon -4. Mislim da je dosta značilo i to što je naša ekipa ipak malo iskusnija. Na kraju samo mogu biti srećna zbog ovog boda i videćemo šta će biti na kraju.

RK PODRAVKA VEGETA : RK KRIM MERCATOR 27:27 (15:13)

Podravka Vegeta: Tucaković, Zadravec, Turk 1, Holešova 2, Karlovčan 1, Milošević 3, Džono 1, Milosavljević 4, Risović, Franušić, Ečimović, Petika, Chigirinova 5, Ikhneva 4, Debelić 3, Yezhykava 3.
Krim Mercator: Mavsar 10, Krsnik, Vojnovič, Barič 2, Beganović, Stanko 5, Marinček Ribežl, Zulić 1, Koren 1, Tsakalou 3, Vučko, Žabjek, Amon 1, Perederiy 3, Ristovska 1.

foto: rkkrim.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *