Zvezda lomi Bešiktaš uz pune "Šumice"! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Zvezda lomi Bešiktaš uz pune "Šumice"!

Zvezda lomi Bešiktaš uz pune "Šumice"!

0 komentar

 Crvena zvezda u revanš meču drugog kola Kupa EHF u subotu u "Šumicama" (18 časova, direktan prenos na RTS2) juri minus od četiri gola (30:34) iz prvog meča protiv Bešiktaša u Istanbulu. Da ambicija za nastavak takmičenja u Evropi postoji, ali i duboki respekt prema protivniku, koji nije nimalo naivan, govore i reči trenera Igora Butulije, kao i jednog od najiskusnijih igrača, Milana Ćorovića, na konferenciji za medije, koju je vodio poznati TV voditelj, Milan Kalinić.

– Mnogi će se iznenaditi, i oni koji će gledati na TV-u, kao i oni koji se odluče da dođu u "Šumice" kako je ozbiljna ekipa Bešiktaša. Prvo što su ogromni, što su mnogo jači fizički nego moji momci, ali ja ne sumnjam u moje igrače i verujem da će dati maksimum. Bešiktaš je jako iskusna ekipa, ima igrače koji imaju preko 200 nastupa u reprezentaciji. To dosta govori. Sa druge strane, mi imamo jednu mladost. Međutim, uvek sam govorio da godine ne igraju, već na terenu pobeđuje onaj koji je bolji i ko više pokaže. Rezultat je na granici i neće biti lako. Kao trener, verujem da ćemo uz podršku naših navijača uspeti da dostignemo tu prednost i plasiramo se u naredno kolo Kupa EHF – bio je jasan Butulija.

Milan Ćorović, srednji bek Crvene zvezde:

– Krupni su oni i veliki, što reče trener, ali mislim da smo u Istanbulu pružili jednu od najslabijih partija ove sezone, jer smo primili 34 gola, što je mnogo. Ako ponovimo igru, kakvu smo pružali ove sezone, imamo šanse da ih prođemo. Moramo dobro odigrati odbranu, u tome je ključ i promašiti što manje zicera. Jako bi nam značilo da navijači dođu u što većem broju, jer svi dobro znaju koliko to svakom igraču znači.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball