OD GOTOVOG VERESIJA: Metaloplastika odnela bod sa Banjice - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan OD GOTOVOG VERESIJA: Metaloplastika odnela bod sa Banjice

OD GOTOVOG VERESIJA: Metaloplastika odnela bod sa Banjice

zika.bogdanovic
0 komentar

Interesantno rukometno popodne na Banjici sa TV prenosom, završeno je bez pobednika. Partizan i Metaloplastika podelili su bodove 20:20 (9:9). Šapčani su održali oreol nepobedivosti ove sezone i posle osam kola, iako su samo na pet minuta pre kraja bili gotovo u bezizlaznoj situaciji. Domaći sastav vodio je 20:16, imao i napad, ali sve to nije bilo dovoljno da se položi rival na pleća. Stao je napad tima Nenada Maksića, ušao u problem sa isključenjima, koja su paralisala igru crno-belih u poslednjim minutima, a Šapčani, gol, po gol, prevashodno iz dobre odbrane, tražili su svoj povratak u egal.

Na kraju je gol Kažića doneo remi na par sekundi pre kraja. Kod domaćina, Mršulja je bio najefikasniji sa sedam golova, dok je pet za goste postigao Ilić.

Crvena zvezda je izvojevala veoma važnu pobedu na gostovanju u Požarevcu 29:28, a glavni protagonisti trijumfa bili su Dragutinović i Babić sa osam, dok je Mandić dodao 7, za ukupno 23 pogotka ove trojke. Kod domaćina, prvi strelac lige, Pilipović, bio je devet puta precizan.

TABELA:

1.Crvena Zvezda13
2.Sloga13
3.Metaloplastika12
4.Partizan11
5.Požarevac7
6.Morava7
7.Jugović7
8.Rudar6
9.Radnički3
10.Železničar1

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball