BIH u danima odluke, Marković: Napravio sam kult, ne plačem za "najlepšima"... - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan BIH u danima odluke, Marković: Napravio sam kult, ne plačem za „najlepšima“…

BIH u danima odluke, Marković: Napravio sam kult, ne plačem za „najlepšima“…

zika.bogdanovic
0 komentar

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine do 17. januara čeka mnogo posla u pretkvalifikacijama za SP 2017 u Francuskoj. Posle pobede nad Slovačkom i remija na gostovanju u Litvaniji, izabranici Dragana Markovića imaju realne šanse za plasman u junski baraž, ali od juna ih dele još četiri meča. „Zmajevi“ će šestog januara igrati u Đakovici, a tri dana kasnije će dočekati Kosovare u Tuzli.

Ono što je mnogo važnije, to su dueli sa direktnim rivalima u borbi za prvo mesto, Slovačkom (13. januar) i Litvanijom (17. januar). I pored, očigledno, energije koja nije na nivou one do januara i igara na SP 2015 u Kataru, selektor Marković se ne predaje, a na kritike zbog nepozivanja određenih igrača ili odbijanja poziva, ovako odgovara:

– Meni nikad nije niko falio, pa ni oni koji su mislili da su najbolji i najljepši, ja nikada nisam plakao ni za jednim. Ja sam kao selektor pokazao tu hrabrost i napravio kult reprezentacije, kako ponašanja i poštovanja van terena, tako i na terenu. Nije ovo ničija “prćija” ni privatni klub, reprezentacija je iznad nas svih. Ako sam ja problem, o tome se može normalno i ljudski razgovarati. Pardona ne dam nikome, a svoj put nastavljam kako sam i počeo”, poručio je Marković.

Marković ima ugovor do kraja pretkvalifikacija za SP 2017.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball