Partizan, Kiel, Montpellier...: Hoće li u Beograd Karabatić, Jicha, Narcisse, Hansen...? - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Partizan, Kiel, Montpellier…: Hoće li u Beograd Karabatić, Jicha, Narcisse, Hansen…?

Partizan, Kiel, Montpellier…: Hoće li u Beograd Karabatić, Jicha, Narcisse, Hansen…?

0 komentar

liga šampiona Kiel, Montpellier i danski AG Kopenhagen, kojeg vodi tajkun Nielsen i u koji je uloženo brdo novca, mogli bi ove zime gostovati u Beogradu.

Tri velike momčadi, prepune vrhunskih igrača, od Jiche, Ilića, Narcissea i Omeyera pa do Karabatića i Kavtičnika, pa do Stefanssona i Hansena. Praznik rukometa u glavnom gradu Srbije.

No 'kvaka' je u tome što postoji ono famozno 'ali'…

Da bi se gore navedeno ostvarilo Partizan mora proći kvalifikacije Lige šampiona, mora prvo dobiti atenski AEK, pa onda boljeg iz susreta Tatran Prešov – Porto Vitalis. I to sve na gostujućem terenu, jer će se taj kvalifikacijski turnir igrati na parketu najboljeg slovačkog kluba Prešova. Dvije utakmice istine, dvije utakmice koje bi mogle usmjeriti sezonu…

Kada bi Partizan dobio te dvije utakmice, upao bi u najtežu skupine Lige šampiona, skupinu D koju čine Montpellier, THW Kiel, AG Kopenhagen, Ademar Leon i Pick Szeged.

Kiel, Montpellier i danski klub u Beogradu, kao uvertira Europskom prvenstvu… A Barcelona dolazi u Zagreb, a Hamburg dolazi u Koper, a Ciudad Real dolazi u Veszprem… 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball