Veselin Vuković pred Španiju (petak 20.15): "Najteža grupa, najteži protivnik" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Veselin Vuković pred Španiju (petak 20.15): "Najteža grupa, najteži protivnik"

Veselin Vuković pred Španiju (petak 20.15): "Najteža grupa, najteži protivnik"

0 komentar

 Pred početak popodnevnog treninga u hali sportskog centra "Tehnifikacion Alikante", selektor reprezentacije Srbije, Veselin Vuković, obratio se okupljenim srpskim novinarima i najavio uvodni meč kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre sa domaćinom Španijom (20.15) :

– Pored toga što smo upali u najtežu grupu, dobili smo i najtežeg protivnika na samom startu turnira. Ne znamo da kalkulišemo, dogovor je da damo sve od sebe protiv Španije i vidimo, za šta je to dovoljno. Ići ćemo od utakmice do utakmice. Oni su poprilično izmenili sastav u odnosu na Evropsko prvenstvo. Nema Alberta Entreriosa, Huanina Garsije, Garsije Parondo, kao ni Ikera Romera. To je 25% sastava. Nepoznanica za nas je levi bek Barselone, Agirebazalaga, kao i sin trenera, Valero Rivera, levo krilo. On može da igra prednjeg u 5-1 zoni. Sve ostale poznajemo, spremali smo se i videćemo sutra koliko možemo ozbiljno da im se suprostavimo, pošto je reč o domaćinu – rekao je Vuković i istakao važnost ovog turnira:

– U njihovim medijima sam čitao da je ovo za njih pitanje biti ili ne biti. Ako bi propustili priliku za Olimpijske Igre, bio bi to veliki udarac za španski rukomet.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball