Aleksa Kljajić u Olimpijakosu - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Aleksa Kljajić u Olimpijakosu

Aleksa Kljajić u Olimpijakosu

Marko Marjanović
0 komentar

Nakon godina provedenih u Superligi, srpsko desno krilo Aleksa Kljajić (24) započinje inostranu karijeru, i to u grčkom Olimpijakosu sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana.

Kljajić u Atinu stiže iz Metaloplastike, a prethodno je, između ostalih, branio boje Crvene zvezde i Železničara. Izdanak čuvene crvenačke škole rukometa će se tako pridužiti svom umalo prezimenjaku, treneru Nenadu Neni Kljaiću, koji je od februara ove godine za kormilom crveno-belih iz Pireja.

Ambicija Olimpijakosa je jasna – povratiti primat izgubljen od AEK-a u prošloj sezoni, a toga je svestan i Aleksa Kljajić:

Ambicije kluba jesu osvajanje oba trofeja u Grčkoj, i radujem se predstojećoj borbi da se uzme makar jedan od njih. Imao sam par opcija u ponudi za nastavak karijere, ali verujem da sam napravio dobar izbor. Biće lakše jer u klubu ima više igrača sa ovih prostora, a naročito me veseli predstojeća saradnja sa velikim trenerom Kljaićem. Dobro znam kolika je baza navijača Olimpijakosa, nadam se da ću uspeti da ih obradujem svojim igramarekao je Kljajić za Balkan-Handball.com.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball