Obrvan pred gostovanje u Skoplju: Nije to onaj Vardar iz decembra! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Obrvan pred gostovanje u Skoplju: Nije to onaj Vardar iz decembra!

Obrvan pred gostovanje u Skoplju: Nije to onaj Vardar iz decembra!

Marko Marjanović
0 komentar

Pred ekipom PPD Zagreba je, vrlo verovatno, odlučujuća utakmica u borbi za šesto mesto grupe A, koje vodi u osminu finala EHF Lige šampiona. 

Hrvatski prvak u okviru 12. kola gostuje Vardaru, od kojeg u ovom trenutku ima bod više. Zagreb ima osam poena kao i Elverum, sa kojim deli peto i šesto mesto, dok je Vardar poziciju ispod sa sedam bodova. U prvom delu sezone, 8. decembra, Zagrepčani su slavili pobedu golom razlike nakon velike borbe i preokreta u finišu.

S obzirom da mu posle ove utakmice preostaje domaćinstvo Kilu i gostovanje Olbrogu, jasno je da će konačan plasman tima Ivice Obrvana najviše zavisiti od ishoda večerašnjeg duela u SC „Jane Sandanski“ (20.45).

Jako važna utakmica s Vardarom na vrućem terenu i pred puno njihovih navijača. Dobro poznajemo igrače, međutim, promena trenera donela je i promenu načina igre, koju smo detaljno izanalizirali.. Na krilima velike pobede protiv Pik Segeda, i samopouzdanja koje su naši  igrači njom dobili, očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu, ali nije lako dobiti Vardar u Skoplju.

-Ipak, mi smo ove godine pokazali da možemo odigrati jako dobre utakmice u gostima, i ja sam optimista pre ovaj meč. Ako budemo pristupili kako treba, uz dobar dan nekolicine pojedinaca i adekvatnu podršku golmana, odnosno čitavog kolektiva, možemo tražiti povoljan rezultat – zaključio je trener Obrvan.

“DAN D”: Vardar – PPD Zagreb za osminu finala Lige šampiona!

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball