Partizan odgovorio Zvezdi: Malo vam je i SVE! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Partizan odgovorio Zvezdi: Malo vam je i SVE!

Partizan odgovorio Zvezdi: Malo vam je i SVE!

zika.bogdanovic
0 komentar

RK Crvena zvezda oglasila se posle derbija saopštenjem o suđenju u meču sa RK Partizan. Na saopštenje koje smo preneli, prvo se oglasila sudijska zajednica, a odgovor je stigao i od RK Partizan. Saopštenje kluba iz Humske prenosimo u celosti:

Malo vam je i SVE!

Poštovane komisije, da li iko u Srbiji danas može da poveruje da je Partizan u bilo čemu favorizovan?

Kao redovni učesnici uzbudljivih borbi za titule u poslednjih 25 godina, razumemo u potpunosti frustracije i neiskustvo vaše uprave, kada su u pitanju utakmice za visok plasman, kao i strahove od nepoznatog (play off).

Ne razumemo vašu bahatost, stalno pozivanje na politiku i poziciju sile, koju bez ikakve podloge zauzimate u rukometnom takmičenju, koje je upravo za vas uvek imalo najviše razumevanja.

Mnogo ste se bolje snalazili u borbi za opstanak, gde ste uvek uspevali da u poslednjem kolu, nerešenim rezultatom ostanete u ligi, a kasnije telefonskim pozivima iz vrha države, dobijali pravo na nastup mimo svih pravila i rokova.

Na vašu žalost, u rukometu na kraju titulu osvoji najbolji, a novac i politički pritisak nije isključivo faktor uspeha, kao što ste ustalom na prethodnom derbiju i sami videli.

Takođe na vašu žalost, nama NIKO ne pomaže i mi ne moramo i nećemo NIKOME ćutati!

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball