MRK Crvena zvezda sa novim saopštenjem odgovorila Partizanu i sudijama - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan MRK Crvena zvezda sa novim saopštenjem odgovorila Partizanu i sudijama

MRK Crvena zvezda sa novim saopštenjem odgovorila Partizanu i sudijama

zika.bogdanovic
0 komentar

Saopštenje za javnost MRK “CRVENA ZVEZDA”,

povodom oglašavanja RK “Partizan” i Rukometnog saveza Srbije (RSS)

Sinhronizovana dva saopštenja u istoj crno-beloj boji pokazuju tesnu saradnju gospode unutar paklene kuhinje srpskog rukometa.

Kroz saopštenje RSS smo videli mnoge iznesene neistine, skretanje sa teme, odvlačenje pažnje koje na njihovu žalost nije teško prozreti. Kako bi sprečili zlonamerno spinovanje informacija i konstantno pretvaranje dželata u žrtvu, izlazimo sa sledećim činjenicama:

– Naša legenda rukometa, trener Nenad Peruničić je, izrevoltiran očiglednim nameštanjem utakmice, zakoračio na teren. Neistina kojom ste se poslužili, da nije kažnjen, a kažnjen je Peruničić sa jednom utakmicom isključenja (kazna izdržana), klub sa 30.000,00 rsd (kazna plaćena), samo je jedna u nizu.

– Sve povrede koje smo naveli desile su se na utakmicama o čemu su pravovremeno novinari pisali, prebacivanje odgovornosti nije prošlo.

– Zvezda je prva jer je najbolja, kompletan klub diše jednim plućima, a Vaše maliciozne ocene naše uprave najbolje demantuju pozicija Zvezde na tabeli i finansijska stabilnost kluba.Vama u svakom slučaju hvala na „nesebičnoj i iskrenoj pomoći“.

Izbegavate da date odgovore na pitanja za koja su neophodni kategorični i transparentni stavovi, pitanja ponavljamo: Kako izdajete licence, koji su propisi/kriterijumi? Da li su ih svi jednako ispunili? Kako i na osnovu čega oduzimate/ne oduzimate bodove?

Šta vi zapravo radite za srpski rukomet? Na koji način ga promovišete osim što obezbeđujete internet link za live gledanje i istim se dičite predstavljajući ga kao zadnju reč tehnike? Koliko košta taj vid „promovisanja“ rukometa i sajt na kome dejstvujete, a gde ide ostatak sredstava?

Niste ipak zaboravili da preko svog portparola RK “Partizan” napadnete  i kritikujete državu, istu tu državu i javna preduzeća koja su ulagala u RSS (RK “Partizan”), ali ne dovoljno koliko ste Vi, grobari rukometa, uspevali da ga ukopavate.

Verujemo mi da Vi Višekrunu vidite kao najboljeg, s jedne strane i razumljivo je ako uzmemo u obzir da čovek istovremeno uspeva da sudi u Nišu, Kragujevcu,Vrbasu i Beogradu… Da nije tužno bilo bi smešno, to što Vaš izvršni operativac sudi preko telefona na svim utakmicama u Srbiji i tako kroji ligu i sudbinu rukometa.

– Drago nam je da smo probudili komšije kojih nema godinama da daju svoj sud o stanju u rukometu, kao da su opet kao nekada godinama odsutni iz prve lige, pa su i oni izašli sa saopštenjem negirajuci da su favorizovani , iako njihov zvanično bivši predsednik UO Marjanović sada sedi na čelu RSS, njihov formalno nekadašnji član uprave Jaćović sedi na čelu UO Super rukometne Lige Srbije (SRLS).

 

DA, FAVORIZOVANI STE!

Kao veliki borci za pravdu, kakvim se predstavljate, moramo da se zapitamo na kraju, gde ste bili svih ovih godina, kada su Vam pare stizale sa svih strana, kada ste „cvetali“ na sebi svojstven način, a kada su se gasili rukometni centri, kada je srpski rukomet spao na najniže grane? Koje su to uspešne privatne kompanije koje Vas godinama finansiraju ako država to ne čini dovoljno i koji je odnos privatnih i državnih/javnih priliva u Vašem klubu?

Poštovana gospodo, prijatelji rukometa, sigurni smo da u našim ligama imamo mnogo klubova/istomišljenika, koji nisu bili spremni da se odupru Vašim ucenama i uslugama. Napredak srpskog rukometa se ne poklapa sa Vašim ličnim interesima i skrivenim namerama, samim tim nemate šansu, Srbija je uvek bila i biće zemlja rukometa.

MRK “CRVENA  ZVEZDA”

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball