Balkan-Handball.com

SLAVI SE U CELJU! Pivovarna Laško ostaje do 2023. godine!

Budućnost RK Celje Pivovarna Laško, slovenačke rukometne institucije, ali i primera kako treba da izgleda jedna rukometna sredina svima u Evropi, zagarantovana je produžetkom ugovora sa kompanijom Pivovarna Laško Union.

Nekada slovenački brend, sada vlasništvo Heinekena, i dalje ustrajava uz klub za čije ime je srasla neraskidivo. Na sportskoj konferenciji SPORTO u Portorožu obnarodovan je nastavak saradnje koji je od vitalne važnosti za opstanak kluba. Dosadašnji ugovor trajao je do 2021. godine.

  • Nastavljamo saradnju koju su odlično postavili naši prethodnici koji su zaslužni što danas govorimo o tako dugoj i legendarnoj saradnji. Počeli smo 1989. godine, a sada smo verifikovali naše poglede na klub u budućnosti, na šta smo dodali stabilnost, koja je osnova za rast i razvoj – rekao je predsednik Celjana, Jernej Smisl. 

U znak proslave, Celjani zovu na vikend utakmicu sa Pik Segedom u okviru desetog kola EHF Lige šampiona. Svi oni koji donesu račun kupovine 24 limenke Laškog dobiće besplatan ulaz.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *