Balkan-Handball.com

Dragan Adžić pred Srbiju: Biće fenomenalne ovako rasterećene

Crna Gora će pokušati da razbije maler na Svetskim prvenstvima. Selekcija koja je završavala kao druga na Olimpijskim Igrama i osvojila zlato na Evropskom prvenstvu 2012. godine, na prethodna dva planetarna takmičenja završavala je nastupe u osmini finala. Selektor Dragan Adžić veruje da se greške iz prošlosti neće ponoviti. Prvi meč je sa Srbijom od 15.45:

„Srbija će sigurno u prvom meču biti fenomenalna. Tako je uvijek kada igra protiv nas, a pogotovo sada, kada je potpuno rasterećena i bez ikakve odgovornosti zbog izostanka četiri igračice. Razmišljali smo ovih dana samo o Srbiji i malo o Japanu, pošto je atipična reprezentacija. Sve ostalo će doći kada mu bude vrijeme. Ko god dođe, bićemo mu naredni, samo da obaveze do tada završimo kako bi trebalo – rekao je Adžić i prokomentarisao kvalitet grupe, prenose vijesti.me:

– Mađarska sa tolikim brojem rukometašica koje igraju Ligu šampiona u vrhunskim klubovima, Danska kao domaćin i neko ko na posljednjim takmičenjima pravi dobre rezultate. I mi smo rangirani visoko, po kvalitetu smo zajedno sa njima, iako su oni u prednosti zbog naših problema – zaključio je Adžić.

Njegov kolega sa klupe Srbije, Saša Bošković, ne misli da je meč na startu od posebnog značaja.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *