Balkan-Handball.com

Bošković posle odličnog otvaranja SP: Kao tim možemo sve

Reprezentacija Srbije pružila je odličnu partiju u remiju sa Crnom Gorom 28:28 (14:16) na startu SP 2015 u Danskoj. Selektor Saša Bošković pohvalio je svoj tim:

– Jako teška utakmica, i ponovo smo pokazali da kad igramo kao tim možemo da očekujemo dobar rezultat. Prvih 15 minuta sam bio zadovoljan kako igramo u napadu, ali ne kako igramo u odbrani. Najbitniji nam je krajnji rezultat, koji je na kraju bio nerešen. Sutra nas čeka izuzetno jaka utakmica protiv Mađarske. Odmah nastavljamo da se spremamo i daćemo svoj maksimum. Pokušaćemo da podižemo nivo posle svake odigrane utakmice. Moramo da vidimo šta u ovoj utakmici nije bilo dobro, da probamo to da ispravimo. I ako nas ovde smatraju autsajderima, to nam je dodatni motiv da pokažemo da možemo da igramo dobro – rekao je Bošković, na čije se reči nadovezala Katarina Krpež Šlezak:

– Mnogo smo srećne što smo se kao ekipa pokazale. Igramo kao prava porodica, ovo je dobar početak i nadam se da ćemo tako i da nastavimo. Dosta nam znači jedan bod, ali sad moramo da se okrenemo utakmici koja nas čeka sutra, da se dobro pripremimo.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *