Miloš Božović: Uvukao se blagi pritisak, imali su odgovor na sve – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Miloš Božović: Uvukao se blagi pritisak, imali su odgovor na sve

Miloš Božović je odigrao prvi meč na turniru nakon što je preležao koronavirus, ali ga neće pamtiti po dobrom, pošto je Crna Gora poražena od Holanđana 34:30 (18:16).

Prvi put na turniru, „Lavovi“ su u jednoj utakmici slovili za blagog favorita, i odigrali značajno slabije u odnosu na prethodna tri meča, kada su naređali iznenađenja i došli u poziciju da sanjaju čak i o polufinalu.

-Promašili smo mnogo zicera, odluke koje smo donosili nisu bile baš najbolje. Možda se uvukao blagi pritisak. Bili smo stabilni do sada, teško mi je što je sve ovako ispalo u mojoj prvoj utakmici ovde – rekao je Božović.

Holandija je nametnula svoj tempu, i zahvaljujući raspoloženom golmanu Van Lojvenu, plejmejkeru Stainsu i levorukom majstoru Smitsu, slavila vredan trijumf.

-Kombinacija maratona i sprinta, što god da smo uradili oni su imali odgovor. Stalno smo bili iza njih, nismo mogli da ih ispratimo. Glavu gore, sada sledi oporavak, da vidimo gde smo grešili i da te stvari ispravimo do Francuske – jasan je Božović.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *