Balkan-Handball.com

Anđela Janjušević debituje na EURO 2014

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, Saša Bošković za utakmicu sa selekcijom Slovačke na EP, prijavio je rukometašicu Anđelu Janjušević, koja će igrati umesto povređene Marije Lojpur, koja je u meču sa selekcijom Francuske povredila list noge. Anđela Janjušević igračica je Radničkog iz Kragujevca, i ovo joj je prva zvanična utakmica za reprezentaciju.

Na spisku selektora nalazi se 16 igračica: Katarina Tomašević, Jovana Risović, Anđela Janjušević, Dragana Cvijić, Sanja Rajović, Katarina Krpež, Jelena Nišavić, Andrea Lekić, Sanja Damnjanović, Biljana Bandelier, Jelena Popović, Jovana Stoiljković, Jelena Živković, Kristina Liščević, Dijana Radojević, Katarina Stepanović.

Vicešampionke sveta u petak od 20.15 sati u Osijeku igraju meč poslednjeg kola grupe D sa selekcijom Slovačke na Evropskom prvenstvu koje se održava u Hrvatskoj i Mađarskoj. Našoj reprezentaciji neophodna je pobeda kako bi nastavile takmičenje.

One Comment

  1. Ragbi :)

    12/12/2014 at 11:39

    Ovo je trebalo da uradi od prvog meca. Nadam se da ce je pustiti da igra protiv Slovacke jer mislim da moze vise i bolje od Zivkovic i Popovic. Pokazala je veliki potencijal u kvalifikacijama za Ligu sampiona.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *