Balkan-Handball.com

Entrerios drugi na večnoj listi!

Credit © Jure Erzen / kolektiff

U nedelju neće biti samo poslednja utakmica ovogodišnjeg Evropskog prvenstva, već i poslednja utakmica jedne od najvećih legendi rukometa, kapitena Španije Raula Entreriosa. Koji će danas imati priliku da sa svojom ekipom odbrani titulu od pre dve godine. Bilo bi to prvi put da neka reprezentacija dva puta odbrani trofej još od Švedske 2002.

Ova utakmica ne samo što označava  kraj jedne uspešne reprezentativne karijere, već i predstavlja jubilej za Entreriosa! On će posle utakmice doći na brojku 60 odigranih utakmica na prvenstvima Evrope! I sa današnjom utakmicom iza sebe će ostaviti kapitena Islanda Gudjon Valur Sigurdsona, dok će jedini igrač ispred kapitena Furije biti Nikola Karabatić!

U razgovoru sa medijima, Raul je rekao da nije znao za taj podatak.

-Nisam znao to. Ja se samo trudim da uradim svoj posao svaki dan i na svakoj utakmici. Drago mi je da sam sa nacionalnim timom bio na toliko takmičenja, ali ja sam još uvek igrač. Ja još uvek razmišljam o takmičenju. Kada napustim rukomet možemo pričati o tome. Ovo je specijalan šampionat za mene. Kada je počinjalo nadao sam se da možemo da budemo u ovoj poziciji. Svi igrači razmišljaju sada o utakmicama i kako da damo svoj maksimum. Imamo težak za zadatak u nedelju, ali uživaćemo!  – zaključio je Raul Entrerios.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *