Balkan-Handball.com

Igor Karačić posle finala: Ostavili smo srce na terenu, ali to je sport

Nažalost Hrvatska nije uspela da osvoji zlato pošto je poražena od Španije u velikom finalu. Ovo je treće izgubljeno finale za Kauboje, a evo šta kažu posle finala.

Igor Karačić, tragičar finala pošto je u poslednjim momentima meča napravio korake, rekao je da je tužan i razočaran ali jako ponosan na ove momke!

  • Ne znam šta da kažem. Ostavili smo srce na terenu i ceo ovaj turnir. Bože moj ovo je sastavni deo sporta. Imamo sada kvalifikacije za Olimpijske igre. Jesmo tužni i razočarani, ali svi možemo biti ponosni na ove igrače, navijače sve koji su nas bodrili. Malo je nedostajalo, ali to je sport. Mnogo nas je koštala teška utakmica sa Norveškom. Svi smo plakali, bilo je teško i na fizičkom i psihičkom planu, Sigurno je ovo veliki rezultat za Hrvatsku, znam da smo zlatni momci. Očekivali smo više, ali moramo gledai napred. Bilo bi lepo da proslavimo ovo zajedno, borili smo se i ovo je veliki rezultat. Svaka čast selektoru za celo prvenstvo, ako ode rukomet će izgubiti stručnjaka i fanatika. Lino je takav ili ga voliš ili ne, ali puno nam pomaže.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *