Balkan-Handball.com

Stoilov posle Ukrajine: Srećan sam zbog pobede!

Makedonci su preživeli Ukrajnu golom Lazarova u poslednjoj sekundi za konačnih 26:25. Iako su imali prednost tokom celog meča na kraju su ipak morali da izvlače pobedu, ali pobeda je pobeda!

Pivotmen Vardara i reprezentacije Makedonije Stojanče Stoilov je postigao četiri gola, iznudio nekoliko isključenja, a nad njim su svirana i dva sedmerca. Popularni Stole rekao je da je zadovoljan i sa minimalnom pobedom.

  • Očekivali smo da će biti teško. Ukrajina je smatrana za autsajdera, ali su veoma čvrsta ekipa. Fizički su veliki. Iako smo se pripremali za njih, teško nam je bilo da igramo sedam na šest… Istakao je Stoilov i dodao…
  • Imaju dobre šutere sa svih pozicija. Lično sam srećan što smo pobedili, makar i sa golom razlike. Prvenstvo je dugo i naporno, kao što je bilo danas biće u svim utakmicama. Protiv Češke moramo da popravimo greške iz današnje utakmice. Potrudićemo se da dobijemo i sledeći meč.

Makedonija sledeću utakmicu igra već u nedelju, a rival će biti Češka koja je danas poražena od domaćina Austrije. Taj duel je na programu 12.01. od 16 časova.

One Comment

  1. Zoki

    11/01/2020 at 01:31

    MAKEDONIJA, SRBIJA, CRNA GORA, BOSNA i HERCEGOVINA, HRVATSKA, SLOVENIJA
    6 reprezentaci, a eden narod.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *