Balkan-Handball.com

Vranješ razočaran posle polufinala, ali i jasan: Kako ću da ih dignem? Pa, igraju za medalju!

Slovenija nije bila „ona“ iz prethodnog dela Evropskog prvenstva 2020., kada je to bilo najpotrebnije, u polufinalu sa Španijom. I pored povratka na gol minusa u poslednjem minutu, nisu Slovenci uspeli da izjednače, a Aleks Dušebaev, doneo je trijumf svom timu desetak sekundi pre kraja.

  • Teško je reći bilo šta. Španci su bili mnogo bolji protivnik u prvom poluvremenu, napravili smo ogromne greške u odbrani, ali nekako smo se pokupili u drugom poluvremenu. Na kraju smo imali prilike za preokret, ali smo propustili. Igrali smo do poslednjeg trenutka i to je glavna stvar. Momci se nikada nisu predali. Sad nam je teško, ali vrlo brzo ćemo imati još jednu tešku borbu “, rekao je selektor Vranješ i ponovio da problema sa motivacijom u borbi za bronzu (18.30) sa Norveškom ne sme da bude:
  • Kako ću da ih dignem. Igramo za medalju. To mora da je dovoljan motiv. Razgovaraću sa igračima. Još ne poznajem slovenački mentalitet. Zaista se nadam da će biti ponosni na dres koji nose. Medicinska ordinacija će morati da učini mnoga čuda – zaključio je Vranješ svoju besedu posle polufinala.

Sagosen posle eliminacije: Snovi su nam srušeni!

Mandatory Credit © Nebojsa Tejic / kolektiff

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *