Balkan-Handball.com

Dimitrioski: Loši u odbrani, u napadu malo bolji

Mlada i oslabljena ekipa Metalurga nastavila je da niže poraze u EHF Ligi Evrope. Ovoga puta, iz Skoplja su bodove odneli Čehovski Medvedi, prilično rutinski, iako je makedonski tim odigrao nešto bolje u odnosu na prethodnih nekoliko mečeva.

Trener Oliver Dimitrioski istakao je nakon poraza od ruskog tima da je evidentan bio nedostatak nekoliko važnih igrača u sastavu.

-Želim da čestitam protivniku na pobedi. Barem smo u napadu odigrali malo kvalitetnije, ali smo u odbrani bili loši, mada smo u jednom periodu i taj segment igre popravili. Ipak, jasno je bilo da nam fali puno igrača sa kojima bi mogli da kompletiramo redove i kvalitetno se suprotstavimo svim ekipama u grupi. Sa dužom roatcijom, imali bi kvalitetniju i odbranu i napad – rekao je Dimitrioski, a na njegove reči nadovezao se golman Daniel Đorđeski.

-Uprkos brojnim kadrovskim problemima, uspeli smo da odigramo dobar meč. Malo smo podbacili u odbrani, primili smo previše golova, pogotovu na domaćem terenu. Ali, šta je-tu je, nismo kompletni, fale nam igrači. Možda bi bio drugačiji rezultat da nije tako.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *